Camp Koti EtusivuCamp Koti | KeskusteluMikä on Camp Koti?  


Camp Koti alkoi RT-lesket nimisen postituslistan perustamisella 18.4.2003.

Listan perustaminen lähti tarpeesta saada keskustella kanssaihmisten kanssa, jotka olivat samassa tilanteessa, kuin mitä perustajat, eli odottamassa puolisoitaan RT-reissulta. Lista tarjosi keskustelutovereita samassa tilanteessa olevista naisista ja listan ideana onkin tuoda tuki lähelle. Listalaiset myös tapailivat tosiaan niin kaksin, kuin porukassakin ja virallisia tapaamisia olisi tarkoitus järjestää mahdollisimman usein.

Listan saadessa enemmän ja enemmän kannatusta, koimme Yahoon postituslistan riittämättömäksi, ja perustimmekin keväällä 2004 keskustelufoorumin, jolla erilaisten aiheiden löytäminen on helpompaa ja joka on muutenkin toiminnoiltaan ja toimivuudeltaan Yahoon postituslistaa parempi. Postituslista poistettiin käytöstä vuoden 2005 lopussa tarpeettomana.

Nimenvaihto RT-leskistä Camp Kotiin suoritettiin syyskuussa 2012. Uuden nimen valinta suoritettiin jäsenten välisenä äänestyksenä.

Camp Kodilla on myös käytäjille yhteisiä "tunnusmerkkejä", t-paita ja fleece, joita tilaillaan aina sopivan tilaisuuden tullen. Tästä enemmän tietoa löytyy keskustelufoorumilta, aina tilauksen ollessa ajankohtainen Foorumi on aktiivinen (yli 300 000 viestiä on jo kirjoitettu!)  ja hyvässä hengessä ollaan keskusteluja käyty milloin mistäkin aiheesta. Aihe foorumilla on vapaa, kuka tahansa voi keskustelun aloittaa.

Foorumi pyörii 2 valvojan (foorumilla nimimerkeillä:Janica ja zatu) ja kahden ylläpitäjän (foorumilla IceQueen ja Tara) voimin, ja parhaamme mukaan pyrimme seuraamaan keskusteluja, sekä tarvittaessa rajoittamaan ja jopa poistamaan keskusteluita, joissa mennään sopimattomuuksiin. Meihin saa ottaa yhteyttä, jos koet jonkun keskustelun menevän mauttomuuksiin tai sinulla on jotain kysyttävää foorumin toiminnoista ja käytöstä. Näille foorumin toimintoihin ja käyttämiseen liittyville kysymyksille löytyy myös oma osionsa foorumilta! Siellä pyrimme parhaamme mukaan opastamaan asiassa kuin asiassa.

Foorumin säännöt löytyvät täältä! Säännöt otettiin syksyn 2006 aikana käyttöön jäsenmäärän huiman kasvun vuoksi. Aiemminhan foorumilla ei varsinaisia kirjoitettuja sääntöjä ollut, mutta pelisääntöjen ollessa selvät kaikille, on foorumin ylläpitäminenkin helpompaa.

Foorumin kaikkia ominaisuuksia saa käyttää, eli jokainen jäsen saa luoda esim. äänestyksiä ja uusia aiheita, sekä lisäillä kalenteriin kaikille tärkeitä päivämääriä.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme antamaan oma näkemyksesi asioihin ja saamaan tukea, kun sitä tarvitset! :)

Hyvää syksyä toivottaa,
Camp Kodin perustaja,
Milla Elo
10.10.2012, Porissa


Päivitetty 10-10-2012