Uutiset: Tervetuloa Camp Kodin foorumille!

 • 23/07/2024, 08:41:32

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Kirjoittaja Aihe: Käyttösopimus & säännöt  (Luettu 9947 kertaa)

Poissa IceQueen

 • Ylläpito
 • Get-me-a-life-koditar
 • *****
 • Viestejä: 31594
  • KFOR 02-03, EUBG 06-07, EUFOR TCHAD/RCA 02-06/08
Käyttösopimus & säännöt
« : 30/06/2006, 12:06:44 »
Päivitin foorumin käyttäjäsopimuksen jo tuonne rekisteröinnin yhteyteen vihdoista viimein Suomen kieliseksi.

Lukaiskaapa tämä, jotta tiedätte peli säännöt!


Käyttösopimus & säännöt

Käyttösopimuksen hyväksymällä sitoudut noudattamaan seuraavia sääntöjä:

Noudatamme foorumissa yleisiä käyttäytymissääntöjä, emme salli loukkaavaa, uhkaavaa, vihaisaa, rasistista tai henkilön yksityisyyttä uhkaavaa käytöstä, emmekä mitään lainvastaista toimintaa.

Emme myöskään hyväksy kopiosuojatun materiaalin levittämistä foorumissamme. Samoin kiellettyä on myös roskapostien ja -viestien lähetys sekä tuotteiden tai palveluiden mainostaminen ilman ennalta kysyttyä lupaa.

Rekisteröityessäsi foorumille, saat vapauden valita käyttäjänimesi. Mutta pyydämme kuitenkin valitsemaan nimen, joka ei ole sävyltään muita loukkaava ja on muutenkin hyvän maun mukainen. Ja muistathan, että me ylläpidossa emme koskaan pyydä salasanaasi, joten jos joku sellaista yrittää väittää, hän toden näköisesti on väärällä asialla. Muista pitää salasanasi vain omana tietonasi, ettei kukaan pääse väärinkäyttämään tiliäsi. Olet yksin vastuussa käyttäjänimelläsi lähetetyistä viesteistäsi, ja muista, että ylläpidolla on oikeus luovuttaa tietosi virkavallalle, jos sitä vaaditaan.

Käyttäjätunnus sekä -salasana ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa ulkopuolisten haltuun. Jos tiedät salasanasi pääseen jonkun ulkopuolisen tietoon, vaihda se pikimmiten. Hyvä salasana sisältää muutakin kuin pelkkiä kirjamia (esim. numeroita ja erikoismerkkejä), eikä se sisällä esimerkiksi omaa tai lastesi syntymäaikaa tai nimeä.

Tahallisesta käyttäjätunnuksen - ja salasanan luovuttamisesta ulkopuoliselle, foorumiin kuulumattomalle henkilölle seurauksena on tunnuksen välitön poistaminen.

Myöskään emme suosittele "Pysy aina kirjautuneena"-asetuksen käyttämistä, sillä silloin kuka tahansa muu koneen käyttäjä saa pääsyn RT-leskien foorumiin.

Kun kirjaudut sisään foorumiin rekisteröitymisesi jälkeen, pääset muokkaamaan omaa profiiliasi yksityiskohtaisemmaksi. Muistathan, että profiilin ulkonäkö on täysin sinun vastuullasi, ja odotammekin sen olevan asiallinen.

Muistathan, että jokaiseen lähettämääsi viestiin tallentuu käyttämäsi IP-osoite, jonka avulla pystymme estämään tämän foorumin käytön sinulta, sekä tarpeen vaatiessa jäljittämään sinut. Ylläpito pystyy myös poistamaan asiattomat viestit, sekä esim. profiilissasi olevat asiattomuudet.

Jos myös huomaat foorumissa asiatonta käytöstä, älä epäröi ottaa yhteyttä ylläpitoon! Vaikka pyrimmekin kaikki asiattomat viestit poistamaan mahdollisimman pian, voi jotain mennä ohi silmien.

RT-lesket foorumin ylläpito ei ota vastuuta viestien sisällöstä. Me emme pysty antamaan takuuta viestin todenperäisyydestä tai aitoudesta. Viestit kuvaavat ainoastaan niiden kirjoittajan kantaa ja näkemystä, ei koko foorumin tai sen ylläpidon.

Jos jotain yllämainittua kohtaa rikotaan, tullaan joko ensin varoittamaan henkilöä ja asettamaan hetkelliseen foorumin käyttökieltoon, tai tarpeen vaatiessa poistamaan henkilö koko foorumilta ja estämään uudelleen rekisteröityminen.

Rauhanturvaamiseen liittyvien toimialueilla tapahtuvien operatiivisten asioiden kommentointi tai käsittely foorumilla on kiellettyä. Tämän kiellon rikkomisesta seuraa välittömästi foorumilta erottaminen! Joten jos et tiedä, mikä on operatiivista ja mikä ei, on parempi jättää ko. aiheesta kirjoittamatta. Esimerkiksi, erilaisten harjoitteluleirien ja lentojen ajankohtien paljastaminen on kiellettyä. Jos tieto ei ole jossain julkisesti saataville (esim. lomalentojen aikataulut Fincentin sivuilla), älä kirjoita siitä foorumille. Näin varmistat jatkossa foorumin käyttöoikeutesi jatkumisen.
« Viimeksi muokattu: 04/07/2006, 18:48:54 kirjoittanut IceQueen »
Ad astra per aspera!
Poissa IceQueen

 • Ylläpito
 • Get-me-a-life-koditar
 • *****
 • Viestejä: 31594
  • KFOR 02-03, EUBG 06-07, EUFOR TCHAD/RCA 02-06/08
Re: Käyttösopimus & säännöt
« Vastaus #1 : 04/07/2006, 18:48:23 »
Päivitin käyttäjäsopimusta hieman :)
Ad astra per aspera!