Yleiset > RT-jutut

Postia rauhanturvaajalle

(1/48) > >>

Krisse:
Ihan uteliaisuudesta kyselisin, että ootteko minkä verran lähetelly omille reissussa oleville rauhanturvaajillenne ihan perinteisiä kirjeitä tai muistanu jollain pienellä/suurella paketilla? Ja mitä nämä paketit ovat sisältäneet? Lahjoja, valokuvia, tärkeitä henkilökohtaisia esineitä..?
Entäs onkos sieltä alhaalta päin tullut kotiin kirjeitä tai jotain muuta mukavaa? Vai onko sähköpostit ja puhelimet täysin korvanneet vanhan ajan kirjeet? :)

yama:
 :-[ Tunnustan, etten lähettänyt yhtään kirjettä! Meitin tyttö kyllä lähetteli ja isäntä lähetti kotiinpäin kirjeitä, kortteja ja paketteja.

Ulpu:
Ekalla missiolla kun oli tuo yhteydenpito hankalampaa, tuli kirjoitettua kirjeitä ja kortteja ja mieskin jopa kirjoitteli niitä, mutta nyt tällä missiolla on ollut vähäisempää. Muutaman kortin oon kyl laittanut ja muistaakseni yhden kunnon kirjeen. Pari pientä pakettia oon laittanut, enpä muuta. Me kun jutellaan päivittäin niin ei sitä asiaa riitä sit enää kirjeisiin. Harmi sinänsä, koska kirjeitä olisi kiva saada ja kiva niitä on kirjoittaakin.

Anki:
Kirjeitä ja kortteja tuli lähetetty aika usein vaikka myös päivittäin juteltiin puhelimessa :) 
Välillä tuli myös jokunen paketti lähetettyä, yleensä sisälsi ihan vaan jotain hömppätavaraa ;D 
Kulta tykkäs kyllä kovasti saada postia ja tais kyllä aina pettyä jos keskiviikkona ei ollutkaan mitään hänelle ;)

Kulti ei itse ei ollut kovin ahkera postin lähettäjä, muutama kortti jos tuli niin sain olla tosityytyvänen :-\
Jouluna toki pisti myös joulupaketin mulle koska ei halunnut antaa lahjansa jo niin aikaisin kun lomallaan ::)

KooKoo:
Mä laitoin pari kirjettä ja korttia ja ehkä kolme pakettia. Itse en saanut edes yhtä korttia :-\ Mutta sähköpostia ja puheluita sitten senkin edestä :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta