Aivotoiminta ja sen puute > Ilmoitusasiat

Keskustelua lomalennoista

<< < (11/12) > >>

KouTa:

--- Lainaus käyttäjältä: rapu - 09/11/2009, 16:09:28 ---harmillista kyllä kun sattuu just jouluaatolle tuo :-[ Myös niille poislähtijöille:-\  Monenkos aikaan se kone on (aikataulun mukaan) Suomessa?

--- Lainaus päättyy ---

Aikataulun mukaan on 13:15 Tampereella. Meillä ehtis mies sit kyllä kuuteen mennessä kotiin, et sillai ehtii kyllä joulun viettoon... Mut olishan se kiva että olis aamusta paikalla kun pitää kiertää mun äidillä ja miehen vanhemmilla. Ja poikakin joutuu sit vaihtaa paikkaa kesken illan ehkä. Ja olis tänä jouluna isin vuoro viettää joulu pojan kanssa...

Kati:
Viime vuonna tulivat aatonaattona, eli tiistaina 23.12., kun normaalisti lensivät keskiviikkoisin. Ja lähtivät siis myös pois uudenvuoden aatonaattona (30.12). Eli joillakin loma lyheni, ja toisilla taas piteni päivällä.

Pikkunen:
Mä muistelen kans et olis ollut puhetta, että jos olis ollut loma tuolloin jouluna niin lento olis aikaistettu päivällä....

KouTa:
^ ^^ Kuulostaa paremmalta. :D :D
* toivo elää kunnon jouluaatosta *

Sini:

--- Lainaus käyttäjältä: KouTa - 10/11/2009, 08:45:16 ---^ ^^ Kuulostaa paremmalta. :D :D
* toivo elää kunnon jouluaatosta *

--- Lainaus päättyy ---

Jätät ne sukulaiset toiseen arvoon ja haet sen miehen lentokentältä pojan kanssa yllärinä miehelle. Joulu jatkuu vielä aatonkin jälkeen ja voitte sukuloida sitten seuraavana päivän.  :icon_rendeer:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta