Aivotoiminta ja sen puute > APUA!!

Salasanat

(1/1)

Jartsa:
Tietäiskö kukaan, missä päin Windows XP:tä voi muokata noita valmiiksi salasanakenttiin tulevia salasanoja? Annan esimerkin: kun aikoinaan joskus kerran kirjauduin tänne, W kysyi tallennetaanko salasana. No tallennettiin ja kotikoneellahan se voikin olla niin kun ei ole tuntemattomia käyttäjiä. Nyt sitten kuitenkin määräajoin vaihdan salasanaa ja näinpä joudun aina kirjoittamaan salasanani uudelleen koska W muistaa edelleenkin sen vanhan... Missä sen voi vaihtaa??  ??? ???

Jummarsitteko?

Johanna:
ymmärsin..mieleen tuli että olisko jossain ohjauspaneelissa??

IceQueen:

--- Lainaus käyttäjältä: Jartsa - 07/11/2007, 17:38:09 ---Tietäiskö kukaan, missä päin Windows XP:tä voi muokata noita valmiiksi salasanakenttiin tulevia salasanoja? Annan esimerkin: kun aikoinaan joskus kerran kirjauduin tänne, W kysyi tallennetaanko salasana. No tallennettiin ja kotikoneellahan se voikin olla niin kun ei ole tuntemattomia käyttäjiä. Nyt sitten kuitenkin määräajoin vaihdan salasanaa ja näinpä joudun aina kirjoittamaan salasanani uudelleen koska W muistaa edelleenkin sen vanhan... Missä sen voi vaihtaa??  ??? ???

Jummarsitteko?

--- Lainaus päättyy ---
Tuohan on selainriippuvainen juttu. Eli selain on se, joka ne tallentaa.

Mozillasta löytyy Työkalut --> Asetukset --> Turvallisuus. Ja ruksi pois ruudusta, että tallentaa salasanat (tai sitten muokkaat sieltä listasta sen haluamasi)

Internet Explorerissa Työkalut --> Internet asetukset --> Sisältöön liittyvät asiat --> Automaattinen täydennys

Jartsa:
No niinpä näkyy, mut en keksiny miten Firefoxissa sais muokattua sitä salasanaa... Poisto kyllä onnaa mut nyt rt-leskien sivuille tullessa ei kysytä "tallennetaanko salasana?" jolloin se jäis taas muistiin. No, kyllä tän kans elää...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta