Aivotoiminta ja sen puute > APUA!!

Hidastelua

<< < (2/2)

IceQueen:

--- Lainaus käyttäjältä: rapu - 29/11/2011, 22:34:48 ---Mulla taas täällä foorumilla on kirjoittaminen tosi hidasta. Jos yritän kirjoittaa normaalisti (tai sanotaanko aika nopeasti) kymmensormijärjestelmällä niin puolet kirjaimista jää tekstistä pois. Eli pitää painella näppäimiä to-si  hi-taas-ti, jotta kursori pysyy perässä. Tämä ongelma on vain tällä palstalla, joten vika ei voi olla mun koneessa (ja tätä on esiintynyt tällä foorumilla mulla ennenkin, nytkin eilen jo hidasteli kirjoittaminen ja nyt se on jo tosi vaikeaa, kun pitää niin hitaassa tahdissa näppäillä)

--- Lainaus päättyy ---
Valitettavasti on varmaan yks ilmaissivutilan haittapuoli. :-X Toivonmukaan ens vuoden alkupuolella päästäis siirtymään sinne maksulliselle ja toivonmukaan paremmin toimivalle (ainakin sit voi reklamoida hidasteluista...) maksulliselle sivustolle.

Edelleen se 18.4.2012 on tavoitteena. :)

rapu:
Jostain syystä viime päivinä tämä foorumi on ainakin mun koneella to-del-la hidas käyttää. Jokaisen sivun latautuminen kestää ikuisuuden. Ja välillä kun kirjoittaa viestiä, niin se katoaakin bittiavaruuteen, kun ruudulle tulee teksti, että sivu on offline.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta